Slika kontakta
Kajmakčalanska 7, Pančevo 26000, Srbija
+381.13.372.955 ; +381.13.301.845
e-mail:
Pošaljite elektronsku poruku. Sva polja označena zvezdicom * moraju biti unešena.

 

 

je preduzeće koja se već 20 godina bavi proizvodnjom proizvoda od plastike. U našem asortimanu se nalaze kozmetičke i medicinske boce, kutijice za kreme, medicinske lopate i guske, mušeme za bolnički krevet, čaše za urin, posude za feces i drugo. Takođe proizvodimo apotekarske kese, kese tregerice i džakove. Sa našim proizvodima možete se upoznati na ovoj internet prezentaciji, ili putem direktnog kontakta.

 

Zapošljavamo 9 radnika koji opslužuju veliki broj mašina za duvanje i brizganje plastike u proizvodnom pogonu od 600 m2 kao i vozni park od 2 teretna i 2 luksuzna vozila. Koristimo odgovarajuće i postojane materijale čime zadovoljavamo potrebe naših kupaca za kvalitetom i količinom.

 

Tokom dve decenije postojanja sarađivali smo i sarađujemo sa  velikim farmaceutskim kućama, apotekama i drugim pravnim licima u Srbiji i inostranstvu.

 

Neki od naših kupaca su: Apoteka Zaječar, Apoteka Požarevac, Pančevo apoteka, Superlab, Esensa, Apoteka Niš, Apoteka Kraljevo, Apoteka Kruševac, Farmeks doo i dr.

D.O.O. Medifarm Plast

preduzeće za proizvodnju proizvoda od plastike

 
 

          
                    
Dugogodišnje iskustvo Širok asortiman Visok kvalitet Rokovi

Dugogodišnje iskustvo

Širok asortiman proizvoda

Visok kvalitet proizvoda

Poštovanje zadatih rokova